Musikk

Musikk


Jeg har alltid drevet med musikk. Så lenge jeg kan huske. Som sanger, gitarist og låtskriver. Jeg har laget musikk for fjernsyn, korps, kor og rockeband. I løpet av årene har det også blitt mange spillerjobber med diverse band. Jeg har også drevet med teater.

Her er noe av musikken min.  Jeg håper dere liker den. Videoene her er ikke produsert som videoer, men laget som illustrasjon.

Norwegian Highlands

10.10.2016


Jeg er veldig glad i de norske høyfjellene. Musikken ble egentlig laget til en annen produksjon jeg gjorde for noen år siden. Produksjonen er desverre gått tapt, men musikken finnes fremdeles. Høyfjellet også.

The mighty word

10.10.2016


Denne sangen ble til da jeg forsøkte å lage en sang  uten ord i refrenget. Dette er en sang jeg ahr jobbet med til og fra over flere år, med bidrag blant annet fra min venne Torstein De Jong, en gudebenådet gitarist. Videoen i denne sangen betyr absolutt ingenting.

Aqua Modum 1

10.10.2016


Denne videoen synes jeg ikke jeg fikk helt til. Musikken er jeg derimot ganske fornøyd med. Derfor havner denne på "musikk-siden".

Morgen på tågé

10.10.2016


En småmunter sang om pendlertilværelsen på lokaltoget. En lokal hit i deler av Hokksund med Pigbeat-bandet "The mighty Humburgers."

Skiboks

10.10.2016


En sang om mitt totale irrasjonelle hat mot skibokser. Det nærmeste jeg har kommet punk.

The creative Cave

customer@tccave.no

All rights reserved