Kontakt


Finn Hjalmar Pedersen


Kontakt: customer@tccave.no

telefon: 453 72 609

Om meg


Jeg er et menneske som aldri har klart å slutte å leke. For hva er vel kreativitet om ikke en slags lek?


Kreativitet er også noe annet for meg. Det er en jobb. Noe jeg lever av. For meg er det å være kreativ noe hverdagslig, som et håndverk. For meg er det kreative like mye verdt som en hvilken som helst håndverker.  jeg blir like imponert av en flink snekker som av en flink gitarist.


Jeg stiller et krav til meg selv og det er at jeg ønsker å kommunisere. Å fortelle en eller annen historie med det jeg gjør. Klarer jeg det har jeg gjort et godt dagsverk.

Siden jeg har hatt forskjellige jobber har jeg kunnnet tilegne meg forskjellige verktøy og kunnskap. De siste årene innen foto. Å jobbe med kamera er en prosess man aldri kan lære nok av.


I fjor startet jeg selskapet Tccave. Det står for "The creative Cave". Navnet henspiller på at studioet mitt befinnner seg i kjelleren min. I svært så "hulelignende forhold.


På disse sidene ønsker jeg å vise hvem jeg er kreativt. Dessuten å vise det jeg jobber med, enten det er musikk, video, foto eller skrift.


Jeg står også til tjeneste. Tar alle slags oppdrag fra promovideo til bryllupsfoto. Jeg bistår gjerne med å lage en internettside eller lage ulike design. Alt på denne nettsiden er designet av meg. Jeg holder også foredrag og kurs om ulike emner. Ta kontakt for en hyggelig prat og hyggelige priser.


Bildene mine som er her på nettet kan også kjøpes dersom det er interessant.


mvh

Finn Hjalmar

The creative Cave

customer@tccave.no

All rights reserved